ПОМІДОРИ ПО-ПОЛЬСЬКИ – ПОШКОДУВАЛА, ЩО ЗАКРИЛА ТАК МАЛО
Цей рецепт став найулюбленішим і ми так готуємо помідори постійно!
Помідори по-польськи просто зникають з мого столу за кілька хвилин після відкриття чергової баночки – тепер завжди роблю набагато більшу порцію.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Інтермаріум
Спробуйте приготувати – я впевнена, ви будете в захваті!
Як потрібно готувати помідори:
Потрібно взяти стерилізовані півлітрові банки (3 шт) і викласти в них послідовно шарами: нарізану півкільцями цибулю, порізану петрушку, порізаний кріп, часник, порізані дольками стиглі помідори. Чергувати треба так, поки банка не заповниться повністю, обов’язково залишивши верхнім шаром цибулю.
Після цього залити банки киплячим маринадом:
на 1 літр окропу потрібно всипати 3 ст ложки цукру і 1 ст ложку солі.
І звичайно ж влити по 1 ст ложці рослинної олії і оцту – 9%.
Банки потрібно закатати і перевернути, укутати в ковдру, дати постояти до ранку.