Смачні налисники без борошна. Аромат на весь будинок!

Тримайте рецепт приготування неймовірно смачних налисників, як можна приготувати власними руками у себе вдома.

Готуються такі налисники на молоці і крохмалі, виходять тоненькі, ніжні й ароматні, по-домашньому теплі і дуже смачні!

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Global Press

Необхідні нігрежієнти для приготування:

• яйця – 5 штук;

• молоко – 0,5 літра;

• крохмаль – 5 столових ложок;

• сіль;

• цукор за смаком;

• соняшникова олія – 1 столова ложка.

Начинка:

• сир – 300 грам;

• яйце – 1 штука;

• цукор за смаком;

• можна родзинки, мак додати.

• сметана і масло для змазування налисників.

Процес приготування налисників

Віночком збиваємо яйця з цукром. Поім додаємо крохмаль, розтираючи із цукром і яйцем, щоб не було комочков. Потім вливаємо молоко, соняшникову олію і перемішуємо. Даємо настоятися 15 хвилин. і починаємо жарити. Перший раз сковороду змащуємо соняшниковою олією або шматочком сала, і починаємо смажити налисники, розподіляючи тісто по всій сковороді. Смажити тільки з одного боку!

Сир перетерти з цукром і яйцем, за бажанням додати мак, ізюм. На готові налисники викладаємо начинку з сиру, загортаємо конвертиком, або можна просто трубочкою. Складаємо налисники в каструльку або горщик, перемазуючи шари кошторисним і розтопленим вершковим маслом. Відправляємо на 10-15 хвилин в духовку. Тісто виходить рідким, (так і має бути), нічого більше додавати не потрібно.

У вас все обов’язково вийде! Рецепт цих налисників без борошна, і в цьому їх принадність! Аромат, буде на весь будинок! Божественний смак цих налисників підкорить серця навіть великих гурманів!

Смачного!