Простий спосіб позбутися капустянки у вашому городі назавжди

Різні шкідники – поїдають різну частину рослини. Але найбільшої шкоди, яку вони можуть завдати, при якому рослина перестає практично повністю функціонувати – це пошкодження кореневої системи.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Наука і правда

Мова піде про капустянки . Це досить велика комаха, що досягає довжини тулуба близько 5 сантиметрів і яке не проти поласувати корінням рослин.

У свою чергу рослина з «підкушеним» корінням швидко засихає і гине. Ну або в кращому варіанті перестає нормально плодоносити, і приносить в рази менше плодів, ніж здорова рослина.

Існує один дуже хороший і дієвий спосіб, який допоможе вам назавжди забути про капустянки. Додатково до всього, він ще й дуже бюджетний.

Цей спосіб не має на увазі використання хімії чи якихось спеціальних пристосувань.

Ефективний спосіб

Все що знадобиться для ефективної боротьби з капустянко – це яйце. А точніше яєчна шкаралупа.

Як не дивно – капустянка дуже любить їй поласувати і буде готова доповзти через всю ділянку, заради такого ласоща, яке в подальшому її і погубить.

Ідеальних пропорцій не існує. Однак – чим більше, тим краще, шкоди вона точно не принесе.

На самому початку необхідно розточити яєчну шкаралупу в дрібну крихту. Сильно не захоплюйтеся, пилу не потрібно, необхідно саме крихта.

Далі, в місці, де була найбільша активність капустянки – перекопуємо грядку і посипаємо шкаралупою.

Після перекопуємо другий ряд і також посипаємо крихту. Таким чином, яєчна крихта повністю опиниться під землею, в легкій доступності для капустянки.

Весь секрет цього способу в тому – що капустянка повністю заковтує маленькі частинки крихти. Всередині у неї вони не перетравлюються і тим самим ушкоджують їй внутрішні органи, після чого вона гине і перестає шкодити рослинам.

Таким чином, не витративши можна сказати ніяких коштів – Ви позбудетеся від капустянки. Перевірено.