Пісні овочеві котлети, виходять не тільки дуже смачні, але ще і корисні.

Овочі — це завжди корисно. Готувати овочеві страви потрібно для правильного харчування та міцного здоров’я людини. Головними інгредієнтами цих пісних галет є два види капусти: цвітна та броколі. До складу яких входить дуже багато вітамінів, мікроелементів та інших корисних речовин. Страва виходить неймовірно смачна, ситна та соковита.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Доброта

Інгредієнти:

  • Капуста цвітна 200 гр.;
  • Капуста броколі 200 гр.;
  • Морква 1 шт.;
  • Ріпчаста цибуля 1 шт.;
  • Свіжа зелень 0,5 пуч.;
  • Картопля 2 шт.;
  • Часник 2 зуб.;
  • Пластівці вівсяні 100 гр.;
  • Борошно пшеничне 1 ст. л.;
  • Картопляний крохмаль 1 ст. л.;
  • Перець чорний мелений;
  • Морська сіль;
  • Олія оливкова 3 ст. л.

Спосіб приготування:

  1. Відварену у мундирах та почищену картоплю потріть за допомогою терки з невеликими отворами.
  2. Почистьте моркву та потріть так само.
  3. Поріжте дрібно зелень, ріпчасту цибулю та вичавіть часник через прес.
  4. Броколі й цвітну капусту розберіть на суцвіття та покладіть по мисках. У кожну налийте по 3 ст. л. води та поставте, по черзі, у мікрохвильовку на 3 хв. Опісля за допомогою блендера зробіть з них пюре.
  5. У миску покладіть всі інгредієнти крім олії, перемішайте між собою до однорідної маси, намочіть у воді руки та зліпіть галети.
  6. Смажте заготовки у добре нагрітій оливковій олії з обох сторін до утворення золотистої скоринки.
  7. А якщо є бажання запекти в духовці, то викладіть галети на деко змащене олією та запікайте при 220 градусах. Коли запечеться одна сторона, переверніть на другу та готуйте до утворення золотистої скоринки.

Смачного!