Піца на сковороді за пару хвилин. Готується дуже швидко, а смак – неперевершений!

Піцу люблять всі, але вона довго готується. Спершу треба випікати коржі, потім робити начинку.

Запропонуємо рецепт, який переверне ваше уявлення про приготування піци. Готується дуже швидко, а смак – неперевершений!

Про це пише Мій Світ, за матеріалами bbcccnn.org

Інгредієнти для приготування:

Готуємо тісто:

сметана – 2 ст. л.; яйце – 1 шт.; борошно – 5 ст. л.; майонез – 2 ст. л.; сіль;

Готуємо начинку:

ковбаса (або шинка); майонез; твердий сир; томатна паста; рослинне масло; зелень .

Приготування:

Змішати всі інгредієнти для тіста.

Рідку суміш влити на сковорідку, змащену олією.

Через 2-3 хвилини млинець змастити томатною пастою.

Додати  ковбасу чи шинку, полити майонезом.

Прикрасити порізаною зеленню та потертим сиром.

Накрити сковорідку, на повільному вогні готувати до рум’яності млинця.

Смачного!