Рецепт домашніх чебуреків з хрусткою скоринкою та ніжною начинкою.

Пропонуємо ознайомитися з рецептом неймовірно смачних чебуреків. Вони виходять дуже хрусткими з надзвичайно соковитою та ніжною начинкою. Ця страва стане чудовою закускою на святковому столі.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Доброта

Інгредієнти:

Тісто:

  • Пшеничне борошно 8 скл.;
  • Горілка 1 ст. л.;
  • Чиста вода 3 скл.;
  • Олія рослинна 1 ст. л.;
  • Цукор пісок 2 ч. л.;
  • Морська сіль 2 ч. л.;
  • Олія рослинна для смаження.

Начинка:

  • Свино-гов’яжий фарш 500 гр.;
  • Ріпчаста цибуля 100 гр.;
  • Перець чорний мелений;
  • Морська сіль.

Спосіб приготування:

  1. У просіяному через сито борошно зробіть заглиблення та всипте у середину сіль, цукор, влийте воду й злегка перемішайте.
  2. Додайте олію, горілку та замісіть некруте еластичне тісто.
  3. Перекладіть до харчового пакета та залишіть на одну годину.
  4. У фарш додайте подрібнену цибулю, трішки солі, перцю, води та перемішайте до однорідності.
  5. Готове тісто розкатайте у пласт завтовшки 3 мм. Повирізайте кола діаметром 15 см.
  6. На одну половину тіста розкладіть рівномірно начинку та накрийте другою. Защипніть краї тіста, добре закручуючи руками або придавивши виделкою.
  7. У пательні нагрійте олію та смажте чебуреки з обох сторін до золотистої скоринки.
  8. Викладайте готові чебуреки спочатку на паперовий рушник, щоб ввібралась зайва олія.

Смачного!

Не вдається скопіювати.