Рецепт домашніх чебуреків з хрусткою скоринкою та ніжною начинкою.
Пропонуємо ознайомитися з рецептом неймовірно смачних чебуреків. Вони виходять дуже хрусткими з надзвичайно соковитою та ніжною начинкою. Ця страва стане чудовою закускою на святковому столі.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Доброта
Інгредієнти:
Тісто:
- Пшеничне борошно 8 скл.;
- Горілка 1 ст. л.;
- Чиста вода 3 скл.;
- Олія рослинна 1 ст. л.;
- Цукор пісок 2 ч. л.;
- Морська сіль 2 ч. л.;
- Олія рослинна для смаження.
Начинка:
- Свино-гов’яжий фарш 500 гр.;
- Ріпчаста цибуля 100 гр.;
- Перець чорний мелений;
- Морська сіль.
Спосіб приготування:
- У просіяному через сито борошно зробіть заглиблення та всипте у середину сіль, цукор, влийте воду й злегка перемішайте.
- Додайте олію, горілку та замісіть некруте еластичне тісто.
- Перекладіть до харчового пакета та залишіть на одну годину.
- У фарш додайте подрібнену цибулю, трішки солі, перцю, води та перемішайте до однорідності.
- Готове тісто розкатайте у пласт завтовшки 3 мм. Повирізайте кола діаметром 15 см.
- На одну половину тіста розкладіть рівномірно начинку та накрийте другою. Защипніть краї тіста, добре закручуючи руками або придавивши виделкою.
- У пательні нагрійте олію та смажте чебуреки з обох сторін до золотистої скоринки.
- Викладайте готові чебуреки спочатку на паперовий рушник, щоб ввібралась зайва олія.
Смачного!