Рецепт приготування смачної печінки в особливому клярі

Страва виходить неймовірною.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Вакурат

Інгредієнти і приготування:

— Готуємо кляр з 2-х яєць збитих з 2-ма ст.л. майонезу і борошна.;

— Має вийти рідке тісто.;

— Додаємо в тісто 1 обсмажену в олії цибулину.;

— Додаємо 1 пропущений через прес зубчик часнику і трохи рубаної зелені, спеції за смаком.

Викладаємо в кляр приблизно 300 грам курячої або індичої печінки, порізаної на шматочки 3х3 см.

Даємо печінці промаринуватися близько 15 хвилин, потім викладаємо ложкою на сковорідку в рослинне масло, обсмажуємо до рум’яної скоринки на невеликому вогні.

Смачного!