Рецепт риби в духовці «По-королівськи». Для тих, кому набридло м’ясо по-французьки

Риба виходить дуже соковитою, з багатим смаковим і ароматним букетом. Риба для страви підходить будь-яка, заправляти її можна будь-якими спеціями і улюбленими овочами.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • риба будь-яка – 1 кг;
  • сир будь-який – 100-120 г;
  • майонез – 150 г;
  • помідор – 1 шт;
  • цибуля – 2 шт;
  • перець солодкий – 1 шт;
  • сіль, перець і спеції на ваш смак.

Процес приготування риби

Готуємо рибу, видаляючи нутрощі, плавники і голову. Якщо у вас готове філе, просто ріжемо на шматочки, цілі тушки, також ріжемо на порційні шматки без кісток.

Цибулю ріжемо тонкими кільцями або півкільцями, заливаємо майонезом, солимо і перчимо до смаку, додаємо ваші спеції для риби.

Шматки риби укладаємо в контейнер, зверху кладемо цю заправку, накриваємо кришкою і відправляємо в холодильник на 1 годину.

Перець ріжемо соломкою, помідори – кружечками, сир тремо на грубій терці.

Деко застилаем пергаментом і викладаємо рибу. Зверху знову розкладаємо цибулево-майонезну заправку і покриваємо помідорам, перцем і сиром.

Духовку розігріваємо до 200 градусів і запікаємо рибу 30 хвилин. Смачного!

Не вдається скопіювати.