Сирні галушки за рецептом моєї матусі: пухкі м’які і апетитні. Відмовитись просто неможливо
Сирні галушки за рецептом моєї матусі: пухкі м’які і апетитні. Відмовитись просто неможливо.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Інтермаріум
Складові:
- Сир – 500 г
- Яйця – 1-2 шт.
- Цукор (за бажанням) – 2-3 ст. л.
- Борошно – 1-1,5 склянки
- Масло вершкове – 3 ст. л.
- Сметана – за смаком
- Сіль – 1 щіпка
Приготування:
Домашній сир гарненько протерти через сито
Додаємо яйця, цукор (за бажанням), розтоплене вершкове масло, сіль. Все це добре перемішуємо.
До отриманої маси всипати просіяне борошно і замісити сирне тісто.
Сирне тісто викладаємо на посипаний борошном стіл і розрізаємона 2 рівні частини.
З кожної частини формуємо тонку ковбаску, злегка приплюснути, розрізаємо на невеликі шматочки.
Ледачі вареники опустити в підсолений окріп і варити, поки вони не спливуть на поверхню.
Подавати зі сметаною.
Смачного!!!