Смачний на ніжний паштет з яблука та печінки. Таку смакоту ви ще не пробували.
Пропонуємо приготувати ексклюзивний паштет з яблука та печінки. Таке поєднання продуктів ви спробуєте та будете готувати лише за цим рецептом. Ваша родина залишиться задоволеною. Паштет вийде дуже смачний, ніжний та соковитий.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Улюблена
Вам знадобиться:
- Печінка куряча – 1 кг.;
- Цибуля ріпчаста – 2 шт.;
- Морква – 2 шт.;
- Олія рафінована – 50 мл.;
- Молоко коров’яче або вершки – 100 мл.;
- Яблуко – 1 шт.;
- Цукор;
- Сіль;
- Перець.
Спосіб приготування:
Печінку занурте у молоко на 20 хв. Після промийте під проточною водою та розріжте на дві частини.
Цибулю, моркву і яблука почистьте та наріжте невеликими кубиками.
На пательні обсмажте цибулю з додаванням трохи цукру, після додайте моркву, сіль та перець. Обсмажувати до повного приготування.
Після додайте печінку та смажте. Коли печінка стане світлого кольору додайте яблуко, ретельно змішайте всі інгредієнти та смажте під кришкою 30 хв.
Через 30 хв. суміш поставте охолоджуватись. Помістіть її у блендер та подрібніть.
Зберігайте готовий паштет у скляній тарі не більше 3 днів. Для збільшення терміну зберігання залийте паштет вершковим маслом, попередньо його розтопивши.
Смачного!