Сніданок за 20 хвилин: найм’якіші млинці з тіста на сметані. Начинка – з плавленим сиром

Ніжніше не буває, сніданок за 20 хвилин – спробуйте.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами ibilingua.com

Інгредієнти:

  • борошно – 120 г
  • сода – третина ч. л.
  • яйця – 2 шт.
  • сметана – 200 г
  • кип’яток – 250 мл
  • сирок плавлений – 2 шт
  • зелена цибуля
  • цукор – 0.5 ст. л.
  • сіль
  • рослинна олія – 2 ст. л.

Готуємо:

Яйця збиваємо з сіллю і цукром, сметаною до однорідної маси. Борошно просіваємо з содою і всипаємо в рідку масу. Вимішуємо тісто, потім вливаємо олію і вимішуємо до однорідної маси.

Плавлені сирки натираємо на грубій терці. Сирки можна трохи заморозити, щоб легше натиралися. Цибулю і зелень за смаком січемо, разом з сирком додаємо в тісто, перемішуємо.

Тепер вливаємо кип’яток і добре вимішуємо масу, щоб не залишалося грудочок. Рослинну олію добре розігріваємо на сковороді і виливаємо черпачок тіста. Обсмажуємо з двох сторін до рум’яності. Досить по 1 хвилині.

Звертаємо рулетиками і подаємо до столу. До таких млинців можна приготувати сметанний соус зі сметани і нарізаного кропу зі свіжим або солоним огірком, можна зробити соус зі сметани і гостро-солодкої гірчиці. Або просто полити сметаною.

Не вдається скопіювати.