Солодка ковбаска до чаю. Смак давно забутого дитинства

Десерт, який кожна людина пам’ятає з дитинства. Цей десерт буде танути у роті та нагадувати вам про приємні часи. Какао, печиво, ви, мабуть, здогадались що це за десерт – звичайно чайна ковбаса.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Улюблена

Для приготування нам знадобиться:

Вершкове масло 200 гр;

Какао 2 ст. л.;

Пісочне печиво 600 гр;

Молоко ½ склянки;

Цукор 1 склянка.

Спосіб приготування:

Візьміть печиво та подрібніть його в блендері або руками.

Цукор перемішайте з какао.

Розтопіть вершкове масло, додайте молоко й суміш какао з цукром, на паровій бані помішуючи розтопіть всю суміш, поки не розчиниться цукор.

Зніміть суміш з водяної бані та додайте печиво, перемішайте.

Тісто викладіть на харчову плівку, закрутіть у формі ковбаски та залиште в холодильнику мінімум на 6 годин.

До столу подавати нарізаною тоненькими шматочками.

Не бійтесь експериментувати та додавати щось своє, удосконалювати рецепт. Наприклад, можна додати родзинки, арахіс, мигдаль, кунжут…