Солодкі помідори: дуже смачний рецепт консервованих помідорів

Приготувати консервовані помідори можна за багатьма різними рецептами. У цій статті хочемо поділитися з вами одним цікавим і дуже смачним рецептом приготування солодких консервованих помідорів.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Наука і правда

Список інгредієнтів

  • помідори – 800 г;
  • цукор – 100 г;
  • сіль – 1 ч. Ложка;
  • оцет 9% – 40 мл;
  • перець горошком – за смаком;
  • лавровий лист – за смаком;
  • кріп зелень – по гілочці;
  • часник – по зубчику.

Спосіб приготування

Банки помити і простерилізувати. На дно помістити кріп і часник.

Свіжі пружні помідори помити і укласти в підготовлену банку, розрізавши їх навпіл.

Кришку простерилізувати. Залити помідори в банці окропом, щільно накрити кришкою і дати настоятися протягом 30 хвилин. Потім воду злити в каструлю для приготування маринаду. У злиту в каструлю воду додати сіль, цукор, оцет, перець горошком і лавровий лист. Нагріти до кипіння і варити протягом 3 хвилин.

Влити приготований маринад в банку з помідорами, відразу закатати, перевернути і тепло укутати.

Солодкі помідори готові!

Смачного!