Швидке листкове тісто на кефірі. Підходить для будь-чого: пряників, слойок, булочок пирогів і пиріжечків. Справді швидко і смачно

Швидке листкове тісто на кефірі. Підходить для будь-чого: пряників, слойок, булочок пирогів і пиріжечків. Справді швидко і смачно

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Інтермаріум

СКЛАДОВІ:

  • Маргарин (кімнатної температури) – 200 г
  • Жовток яєчний – 1 шт
  • Сметана (кефір, кисле молоко) – 100 мл
  • Сіль (щіпка) – 1 г
  • Борошно – 500 г

Приготування:

У борошно додаємо маргарин, або вершкове масло, (я для економії беру по 100 грам того і того). Руками перетираємо все в крихту.

Вводимо жовток і сметану, або кефір.

Замішуємо тісто. Воно не повинне прилипати до рук, якщо липне підсипайте трохи борошна.

Відправляємо на годинку до холодильника.

Тепер можна готувати печиво, пироги, булки. Мої обожнюють пиріжечки.

Смачного!