Швидко і просто: тримайте рецепт ароматнного розсипчастого печива

Печиво з манки виходить красивим і золотистим на вигляд. Воно виділяє дивовижний цитрусовий аромат завдяки додаванню в тісто цедри апельсина.  Оскільки готується таке печиво просто і швидко, його можна спекти і перед приходом гостей. Ласощі для всієї сім’ї. 

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Публікація

Інгредієнти:

  • Крупа манна — 600 г
  • Молоко — 200 мл
  • Цукор — 140 г
  • Олія — ​​120 мл
  • Яйце — 1 шт.
  • Розпушувач — 1 ч. л.
  • Ванільний цукор — 1 ч. л.
  • Апельсинова цедра — 15 г

Приготування:

Змішайте яйце, цукор і рослинну олію в глибокій місткості.

Потім додаємо молоко та збиваємо до однорідності.

До суміші додаємо половину манної крупи та апельсинову цедру, ретельно перемішуємо. 

Після цього всипаємо решту манки, ванільний цукор і розпушувач. 

Всі інгредієнти перемішуємо ложкою та замішуємо тісто. 

Накриваємо миску рушником та залишаємо на 1 годину. 

Ділимо тісто на шматки та формуємо кульки.

Кожну кульку обвалюємо в манній крупі або цукровій пудрі й формуємо руками печиво. 

Застеляємо деко пергаментом та викладаємо печиво.

Випікаємо при 180 градусах 30 хвилин. 

Подаємо на стіл після охолодження.

Смачного!