Язик можна проковтнути шоколадно-банановий десерт БЕЗ ВИПІЧКИ!

Сьогодні ми покажемо Вам як приготувати шоколадно-банановий торт.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Пампушок

Складові :

Для основи:

  • Печиво – 100 г
  • Масло вершкове – 50 г

Для начинки:

  • Банани – 2-3 шт.
  • Сметана або натуральний йогурт – 400 мл
  • Молоко – 100 мл
  • Цукровий пісок – 6 ст. л.
  • Какао – 3 ст. л. (Або темний шоколад- 80-100 г)
  • Желатин – 10 г

Приготування:

Замочіть желатин в холодній воді і залиште набухати.

Печиво поламайте і подрібніть в блендері до крихти.

Розтопити вершкове масло і змішайте з крихтою.

Викладіть масу в форму і добре примніть. Приберіть в холод до застигання.

У каструльці змішайте молоко, желатин, цукор, какао. Потім нагрійте цю суміш до розчинення желатину.

Кип’ятити не потрібно. Приберіть з плити, додайте йогурт або сметану.

Банани очистіть і поріжте навпіл, потім викладіть на печиво і залийте сумішшю.

Приберіть в холодильник на 3-4 години. Можна подавати, порізавши на порції.

Смачного!