Як за “Корейським способом” збільшити врожайність моркви в рази

Хочем з вами поділитись декількома порадами щодо вирощування моркви.

Давайте поговоримо про три прості способи, що дозволяють підвищити врожайність овочів на ваших грядках і просто полегшити процес посадки. Далі вас чекають так звані “Корейські способи”. В сукупності вони дозволяють відчутно поліпшити урожай, зібраний з кожної сотки, при цьому смакові якості зовсім не постраждають.

Про це пише Мій Світ, за матераілами “Щоденник садівника”

Спосіб перший

Урожай порадує вас, якщо ви перекопаєте землю, попередньо додавши в неї такі добрива, як перегній, суперфосфат або Фітоспорін. Далі нам знадобляться смужки туалетного паперу, на якій за допомогою клейстеру ми наклеєм насіння, а потім розкладемо смужки по борозенками. У підсумку нам нічого не доведеться проріджувати, а перші бур’яни можна буде випалити паяльною лампою.

Профілактика

Полив лунок перед посадкою розчином березового дьогтю (1 чайна ложка) і 10 літрів води надасть профілактичний ефект.

Спосіб другий

Приготувавши захисну суміш, беремо звичайну пляшку об’ємом 0,5 літра і висипаємо в неї насіння. Візьміть стільки насіння, скільки зазвичай йде на одну грядку, і змішайте їх з пилом. Ретельно перемішайте, рівномірно розподіливши насіннєвий матеріал, і далі насипайте рядок.

Як посіяти моркву без проріджування – ефективний метод.

Спосіб третій

Якщо немає бажання що-небудь змішувати, то можна купити вже готові насіння-драже. Вони вже оточені добривами і захисним шаром, і їх легко можна розкладати за допомогою пінцета.