Як ідеально замаринувати будь-яку частину курки. М’ясо, яке тане в роті!
Маринад для курки з гірчицею. Гірчиця не тільки робить смак пікантним, але і пом’якшує м’ясо.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами mandarynka.com.ua
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- м’ясо куряче – 1 кг;
- кефір – половина склянки;
- часниковий порошок – половина ч.л;
- червоний гострий і чорний перець по щіпці;
- карі – половина ч.л;
- паприка – 1 ч.л;
- сіль – щіпка;
- гірчиця – 1 ч.л.
Процес приготування
Щоб м’ясо вийшло ідеальним, маринувати його слід в «правильну» посуді – це кераміка, скло або нержавіюча сталь, емальована ємність.
Також слід дотримуватися часу маринування. Наприклад, цілу курку потрібно маринувати ніч, для філе та грудки, підходить 2 години під тиском, для стегенець і гомілки – від 2 до 4 годин.
Кефір з’єднуємо з гірчицею, паприкою, перцем, карі і часниковим порошком і викладаємо в масу м’ясо.
Зверху ставимо тиск, накриваємо плівкою або іншого глибокою місткістю і відправляємо на ніч в холодильник.
Готувати можна будь-яким способом – в духовці, на сковороді, на відкритому вогні.
Порошок каррі не тільки покращує смак м’яса, але і дає золоту скоринку.