Як ідеально замаринувати будь-яку частину курки. М’ясо, яке тане в роті!

Маринад для курки з гірчицею. Гірчиця не тільки робить смак пікантним, але і пом’якшує м’ясо.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами mandarynka.com.ua

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • м’ясо куряче – 1 кг;
  • кефір – половина склянки;
  • часниковий порошок – половина ч.л;
  • червоний гострий і чорний перець по щіпці;
  • карі – половина ч.л;
  • паприка – 1 ч.л;
  • сіль – щіпка;
  • гірчиця – 1 ч.л.

Процес приготування

Щоб м’ясо вийшло ідеальним, маринувати його слід в «правильну» посуді – це кераміка, скло або нержавіюча сталь, емальована ємність.

Також слід дотримуватися часу маринування. Наприклад, цілу курку потрібно маринувати ніч, для філе та грудки, підходить 2 години під тиском, для стегенець і гомілки – від 2 до 4 годин.

Кефір з’єднуємо з гірчицею, паприкою, перцем, карі і часниковим порошком і викладаємо в масу м’ясо.

Зверху ставимо тиск, накриваємо плівкою або іншого глибокою місткістю і відправляємо на ніч в холодильник.

Готувати можна будь-яким способом – в духовці, на сковороді, на відкритому вогні.

Порошок каррі не тільки покращує смак м’яса, але і дає золоту скоринку.