Існує безліч варіантів цього пирога, але я обожнюю саме такий! Крихкий і водночас в міру вологий! Готується швидко і просто!

Існує безліч варіантів цього пирога, але я обожнюю саме такий. Крихкий і водночас в міру вологий. Готується швидко і просто. Впоралась навіть моя дев’ятирічна донька.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами bbcccnn.org

Складові:

  • Борошно – 1 склянка
  • Маргарин – 200 грам
  • Яйце – 1 штука
  • Цукор – 1 стакан
  • Сода – 0,5 чайної ложки
  • Сіль – щіпка
  • Варення – для обмазки зверху

Приготування:

Спушуємо яйце з цукром. Додаємо розтоплений маргарин і добре перемішуємо. Поступово вводимо борошно, соду і сіль. Гарно вимішуємо. Має вийти дуже еластичне тісто.

Відділяємо 1/4 частину тіста і відправляємо в морозилку.

Решту тіста рівномірно розподіляємо руками тонким шаром по деку гарно змащеному олією.

Змащуємо зверху варенням.

Натираємо на крупній тертці шматок тіста з морозилки.

Випікаємо при 180° протягом 15-20 хвилин.

Смачного!