5 найбільш смачних тортів. Шалено смачні!
Чи не складні в приготуванні, і при цьому шалено смачні торти!
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Cвоїми руками
1. Торт «Снікерс»
інгредієнти
Корж безе:
✓ 4 білка
✓ 250 г цукру.
крем:
✓ 1 банка згущеного молока
✓ 150 г вершкового масла
✓ 200 г смаженого арахісу.
бісквіт:
✓ 100 г вершкового масла
✓ 1 стакан цукру
✓ 4 яйця
✓ 1 склянка сметани
✓ 1,3 склянки борошна
✓ 1/2 склянки какао порошку
✓ 1 ч.л. соди
✓ 1/2 ч.л. солі.
приготування
Корж: 4 білки збити з 250 г цукру, зробити один корж діаметром 26 см.
Крем: Банку вареного згущеного молока і 150 г вершкового масла кімнатної температури — збити.
Горіхи: Смажений арахіс, 200 г (або за смаком) подрібнити качалкою не дуже дрібно.
бісквіт:
1. Розм’якшене вершкове масло збити з цукром, поки масло не побіліє.
2. Продовжуючи збивати додаємо яйця по одному за раз. Потім додаємо сметану і теж гарненько збиваємо.
3. В окремому посуді змішуємо сухі інгредієнти: борошно, сіль, соду і какао.
4. Додаємо сухі інгредієнти в олійно-яйчно-сметанним суміш і розмішуємо, поки борошно не розчиниться, але тісто ще залишиться грудкуватим. Сильно збивати тісто з борошном не треба.
5. Розігріваємо духовку до t 160 ° C. Промащуємо велику форму для кексу вершковим маслом і заповнюємо форму тестом на 1/3. Випікаємо 30-40 хв. Готовність бісквіта перевіряємо, проткнувши бісквіт ножем або дерев’яною паличкою. Якщо на палички не налипне тісто то бісквіт можна діставати.
торт:
1. Якщо у вас вийде сухий бісквіт, то просочіть його цукровим сиропом або компотом.
2. Бісквіт остудити і розрізати на дві половини вздовж.
3. Змастити поверхню половиною крему, густо посипати горіхами.
4. Накрити коржем-безе, також змастити кремом і обсипати горіхами.
5. Зверху покласти бісквітний корж, трохи придавити.
6. Залити шоколадною глазур’ю і посипати горіхами.
2. Торт Баунті
інгредієнти
бісквіт:
✓ маргарин — 250 г (кімнатної температури)
✓ цукор — 2/3 склянки
✓ борошна — 200 г
✓ розпушувач — 1,5 ч.ложки
✓ яйця — 4 шт.
✓ молоко — 4 стіл. ложки
✓ какао — 3 стіл. ложки
✓ ванілін
приготування
Масло збити з цукром. Додавати по одному яйцю, кожен раз добре збиваючи.
По черзі додаємо інші інгредієнти. Змастити форму і викласти туди тісто.
Випікати в розігрітій духовці (180 С) 25-40 хвилин (до готовності).
Остудити і розрізати уздовж на 2 частини.
Кокосова начинка:
✓ молоко — 500 мл
✓ манна крупа — 6 стіл. ложок
✓ слив. масло — 200 г
✓ цукор — 2/3 склянки
✓ кокосова стружка — 200 г
приготування:
У каструльку влити молоко, додати масло і манну крупу, поставити на вогонь і часто заважаючи віночком довести до кипіння.
Варити до загустіння. Знімаємо з вогню.
Додаємо цукор і кокосову стружку.
Добре вимішати.
збірка:
У роз’ємну форму покласти нижній корж. Зверху викласти кокосову начинку і щільно прим’яти, розрівняти.
Зверху покласти другий корж і поставити в холодильник на ніч.
Прикрасити шоколадною глазур’ю.
Торт Баунті готовий!
3. Торт «Панчо»
інгредієнти
✓ 6 яєць
✓ 2 склянки цукру
✓ 1 ч.л. соди
✓ 4 ст.л. какао
✓ 1/2 ст.л. лимонного соку
✓ 1 стакан волоських горіхів
✓ 700 г сметани
✓ 250 г борошна
✓ 1/2 плитки темного шоколаду.
приготування
1. Відокремити білки від жовтків. Білки збити в міцну піну (10 хвилин міксером).
2. Потім, продовжуючи збивати, невеликими порціями ввести 1 стакан цукру.
3. Ввести яєчні жовтки (по одному).
4. Какао просіяти через сито, щоб не було грудочок, всипати в тісто і акуратно перемішати.
5. Потім в кілька прийомів додати борошно і соду, погашену лимонним соком.
6. Форму змастити маслом. Розділити тісто на дві частини. Вилити 1 частина тесту в круглу форму і поставити в духовку. Випікати при t 180 ° C до готовності. Теж зробити з другою частиною тіста.
7. Перший корж розділити поперек. Другий корж порізати кубиками в 2-3 см.
8. Сметану збивати близько 10 хв., Поки вона не стане пишною і повітряною масою.
9. Додати 1 стакан цукрового піску, збивати близько 5 хв.
10. Змастити 1 частина розрізаного коржа сметанним кремом, викласти подрібнені волоські горіхи, теж виконати з другою частиною.
11. Кубики вмочати в крем і викладати на торт. Скласти торт у формі горочки.
12. Розтопити шоколад на водяній бані і нанести малюнок.
4. Шоколадно-сирний торт
інгредієнти
крем:
✓ 400 гр сиру (9% жирності) +
✓ 3 стіл ложки сметани +
✓ цукор (за смаком) +
✓ трохи жирних вершків (33%).
Все ретельно перемішати і поставити в холодильник.
тісто:
✓ на 2 коржі (я кожен ділила ще на два, тому на фото 4 коржа) буде потрібно
✓ 2 плит. темного шоколаду;
✓ пачка слів.масла;
✓ ст. цукру;
✓ 2 п.ваніліна;
✓ 4,5 ст.л. борошна з гіркою;
✓ 6 яєць;
✓ щіпка солі;
✓ щіпка соди.
приготування
Розтопити масло з шоколадом на повільному вогні (помішувати).
Яйця змішати з цукром, сіллю і содою, додати ваніль і борошно, добре перемішати.
Додавати поступово шоколад.Виліть половину вмісту в форму, змащену маслом.
Духовку нагріти до 180 град і випікати в ній 15-20 хв.
Щоб витягнути корж з форми, пройдіться лопаткою по краях форми, щільно притисніть широку плоску тарілку (або дерев’яну дошку) і переверніть.
Акуратно розріжте кожен корж на дві частини і дайте їм охолонути.
для помадки:
✓ Сметана — 2 стол. ложки
✓ Какао-порошок — 2 стол. ложки
✓ Цукор — 3 стіл. ложки
✓ Вершкове масло — 1 стол. ложка
Поки випікається другий корж, нам необхідно приготувати помадку.
Для цього розпускаємо в сотейнику на повільному вогні вершкове масло, додаємо до нього сметану, какао і цукор і варимо, помішуючи, до густої однорідної консистенції.
Після того як коржі охолонуть — промазати кожен кремом. Самий останній тільки помадкою.
Прикраса — на ваш смак. У мене збиті вершки і тертий шоколад.
5. «Пташине молоко» (без випічки)
інгредієнти
✓ 400 гр. сметани
✓ 250 гр. італійського вершкового сиру маскарпоне
✓ 250 мл молока
✓ 150 гр. нежирних вершків
✓ 4 ст. л. цукру
✓ 30 г желатину
✓ 4 ст. л. какао-порошку
✓ 1 стакан цукру
✓ полуниця
приготування
1. Залити склянкою холодної води 10 г желатину для шоколадного шару. Дати настоятися.
2. Перемішати 4 ст.л. цукру і 4 ст.л. какао-порошку.
3. Коли желатин розбухне, додати в нього цукор з какао. Підігріти, щоб розчинився желатин. Вилити в підготовлену форму (змащену маслом). Поставити в морозилку на 20-30 хв., Щоб суміш застигла.
4. 20 г желатину заливаємо 1 склянкою холодного молока.
5. Ми залишаємо розбухати желатин.
6. Сметану, маскарпоне, вершки нежирні і 1 стакан цукру збити до густоти.
7. Прогріваємо набряклий в молоці желатин і виливаємо в ємність з молочної масою, не вимикаючи міксер, і збиваємо до повного перемішування. Ми залишаємо хвилин на 10, щоб маса охолола.
8. Виймаємо з морозилки форму з застиглим шоколадним шаром. Виливаємо зверху білий шар. Ставимо в холодильник до повного застигання.
9. Форму перевертаємо і починаємо вивертати навиворіт.
10. Прикрашаємо полуницею.
Поділися цим рецептом зі своїми друзями, нехай теж спробують приготувати.
Смачного!