5 найбільш смачних тортів. Шалено смачні!

Чи не складні в приготуванні, і при цьому шалено смачні торти!

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Cвоїми руками

1. Торт «Снікерс»

інгредієнти

Корж безе:

✓ 4 білка

✓ 250 г цукру.

крем:

✓ 1 банка згущеного молока

✓ 150 г вершкового масла

✓ 200 г смаженого арахісу.

бісквіт:

✓ 100 г вершкового масла

✓ 1 стакан цукру

✓ 4 яйця

✓ 1 склянка сметани

✓ 1,3 склянки борошна

✓ 1/2 склянки какао порошку

✓ 1 ч.л. соди

✓ 1/2 ч.л. солі.

приготування

Корж: 4 білки збити з 250 г цукру, зробити один корж діаметром 26 см.

Крем: Банку вареного згущеного молока і 150 г вершкового масла кімнатної температури — збити.

Горіхи: Смажений арахіс, 200 г (або за смаком) подрібнити качалкою не дуже дрібно.

бісквіт:

1. Розм’якшене вершкове масло збити з цукром, поки масло не побіліє.

2. Продовжуючи збивати додаємо яйця по одному за раз. Потім додаємо сметану і теж гарненько збиваємо.

3. В окремому посуді змішуємо сухі інгредієнти: борошно, сіль, соду і какао.

4. Додаємо сухі інгредієнти в олійно-яйчно-сметанним суміш і розмішуємо, поки борошно не розчиниться, але тісто ще залишиться грудкуватим. Сильно збивати тісто з борошном не треба.

5. Розігріваємо духовку до t 160 ° C. Промащуємо велику форму для кексу вершковим маслом і заповнюємо форму тестом на 1/3. Випікаємо 30-40 хв. Готовність бісквіта перевіряємо, проткнувши бісквіт ножем або дерев’яною паличкою. Якщо на палички не налипне тісто то бісквіт можна діставати.

торт:

1. Якщо у вас вийде сухий бісквіт, то просочіть його цукровим сиропом або компотом.

2. Бісквіт остудити і розрізати на дві половини вздовж.

3. Змастити поверхню половиною крему, густо посипати горіхами.

4. Накрити коржем-безе, також змастити кремом і обсипати горіхами.

5. Зверху покласти бісквітний корж, трохи придавити.

6. Залити шоколадною глазур’ю і посипати горіхами.

2. Торт Баунті

інгредієнти

бісквіт:

✓ маргарин — 250 г (кімнатної температури)

✓ цукор — 2/3 склянки

✓ борошна — 200 г

✓ розпушувач — 1,5 ч.ложки

✓ яйця — 4 шт.

✓ молоко — 4 стіл. ложки

✓ какао — 3 стіл. ложки

✓ ванілін

приготування

Масло збити з цукром. Додавати по одному яйцю, кожен раз добре збиваючи.

По черзі додаємо інші інгредієнти. Змастити форму і викласти туди тісто.

Випікати в розігрітій духовці (180 С) 25-40 хвилин (до готовності).

Остудити і розрізати уздовж на 2 частини.

Кокосова начинка:

✓ молоко — 500 мл

✓ манна крупа — 6 стіл. ложок

✓ слив. масло — 200 г

✓ цукор — 2/3 склянки

✓ кокосова стружка — 200 г

приготування:

У каструльку влити молоко, додати масло і манну крупу, поставити на вогонь і часто заважаючи віночком довести до кипіння.

Варити до загустіння. Знімаємо з вогню.

Додаємо цукор і кокосову стружку.

Добре вимішати.

збірка:

У роз’ємну форму покласти нижній корж. Зверху викласти кокосову начинку і щільно прим’яти, розрівняти.

Зверху покласти другий корж і поставити в холодильник на ніч.

Прикрасити шоколадною глазур’ю.

Торт Баунті готовий!

3. Торт «Панчо»

інгредієнти

✓ 6 яєць

✓ 2 склянки цукру

✓ 1 ч.л. соди

✓ 4 ст.л. какао

✓ 1/2 ст.л. лимонного соку

✓ 1 стакан волоських горіхів

✓ 700 г сметани

✓ 250 г борошна

✓ 1/2 плитки темного шоколаду.

приготування

1. Відокремити білки від жовтків. Білки збити в міцну піну (10 хвилин міксером).

2. Потім, продовжуючи збивати, невеликими порціями ввести 1 стакан цукру.

3. Ввести яєчні жовтки (по одному).

4. Какао просіяти через сито, щоб не було грудочок, всипати в тісто і акуратно перемішати.

5. Потім в кілька прийомів додати борошно і соду, погашену лимонним соком.

6. Форму змастити маслом. Розділити тісто на дві частини. Вилити 1 частина тесту в круглу форму і поставити в духовку. Випікати при t 180 ° C до готовності. Теж зробити з другою частиною тіста.

7. Перший корж розділити поперек. Другий корж порізати кубиками в 2-3 см.

8. Сметану збивати близько 10 хв., Поки вона не стане пишною і повітряною масою.

9. Додати 1 стакан цукрового піску, збивати близько 5 хв.

10. Змастити 1 частина розрізаного коржа сметанним кремом, викласти подрібнені волоські горіхи, теж виконати з другою частиною.

11. Кубики вмочати в крем і викладати на торт. Скласти торт у формі горочки.

12. Розтопити шоколад на водяній бані і нанести малюнок.

4. Шоколадно-сирний торт

інгредієнти

крем:

✓ 400 гр сиру (9% жирності) +

✓ 3 стіл ложки сметани +

✓ цукор (за смаком) +

✓ трохи жирних вершків (33%).

Все ретельно перемішати і поставити в холодильник.

тісто:

✓ на 2 коржі (я кожен ділила ще на два, тому на фото 4 коржа) буде потрібно

✓ 2 плит. темного шоколаду;

✓ пачка слів.масла;

✓ ст. цукру;

✓ 2 п.ваніліна;

✓ 4,5 ст.л. борошна з гіркою;

✓ 6 яєць;

✓ щіпка солі;

✓ щіпка соди.

приготування

Розтопити масло з шоколадом на повільному вогні (помішувати).

Яйця змішати з цукром, сіллю і содою, додати ваніль і борошно, добре перемішати.

Додавати поступово шоколад.Виліть половину вмісту в форму, змащену маслом.

Духовку нагріти до 180 град і випікати в ній 15-20 хв.

Щоб витягнути корж з форми, пройдіться лопаткою по краях форми, щільно притисніть широку плоску тарілку (або дерев’яну дошку) і переверніть.

Акуратно розріжте кожен корж на дві частини і дайте їм охолонути.

для помадки:

✓ Сметана — 2 стол. ложки

✓ Какао-порошок — 2 стол. ложки

✓ Цукор — 3 стіл. ложки

✓ Вершкове масло — 1 стол. ложка

Поки випікається другий корж, нам необхідно приготувати помадку.

Для цього розпускаємо в сотейнику на повільному вогні вершкове масло, додаємо до нього сметану, какао і цукор і варимо, помішуючи, до густої однорідної консистенції.

Після того як коржі охолонуть — промазати кожен кремом. Самий останній тільки помадкою.

Прикраса — на ваш смак. У мене збиті вершки і тертий шоколад.

5. «Пташине молоко» (без випічки)

інгредієнти

✓ 400 гр. сметани

✓ 250 гр. італійського вершкового сиру маскарпоне

✓ 250 мл молока

✓ 150 гр. нежирних вершків

✓ 4 ст. л. цукру

✓ 30 г желатину

✓ 4 ст. л. какао-порошку

✓ 1 стакан цукру

✓ полуниця

приготування

1. Залити склянкою холодної води 10 г желатину для шоколадного шару. Дати настоятися.

2. Перемішати 4 ст.л. цукру і 4 ст.л. какао-порошку.

3. Коли желатин розбухне, додати в нього цукор з какао. Підігріти, щоб розчинився желатин. Вилити в підготовлену форму (змащену маслом). Поставити в морозилку на 20-30 хв., Щоб суміш застигла.

4. 20 г желатину заливаємо 1 склянкою холодного молока.

5. Ми залишаємо розбухати желатин.

6. Сметану, маскарпоне, вершки нежирні і 1 стакан цукру збити до густоти.

7. Прогріваємо набряклий в молоці желатин і виливаємо в ємність з молочної масою, не вимикаючи міксер, і збиваємо до повного перемішування. Ми залишаємо хвилин на 10, щоб маса охолола.

8. Виймаємо з морозилки форму з застиглим шоколадним шаром. Виливаємо зверху білий шар. Ставимо в холодильник до повного застигання.

9. Форму перевертаємо і починаємо вивертати навиворіт.

10. Прикрашаємо полуницею.

Поділися цим рецептом зі своїми друзями, нехай теж спробують приготувати.

Смачного!