Домашня буженина до Новорічного столу. 100% натуральна!

Привіт друзі! В цій статті ми розповімо вам смачний рецепт домашньої буженини, який ви зможете приготувати власними руками.

Приємного перегляду!

Повідомляє miysvit.pp.ua, із посиланням на Вакурат

Який Новорічний стіл обходиться без ковбас і м’яса? Ніякий! Багато покупні ковбаси містять хімічні речовини, необхідні для тривалого зберігання. Тому, будемо готувати буженину самі, 100 відсотків натуральну!

Нам буде потрібно:

  • Свинина – 1 кілограм
  • Часник – 5 зубчиків
  • Прованські трави – одна чайна ложка
  • Сіль – пів чайної ложки
  • Перець чорний мелений – чверть чайної ложки
  • Дижонская гірчиця – три чайних ложки
  • Рослинна олія – ​​4 столові ложки
Вам також сподобається: ?

Що можна будувати на ділянці без оформлення дозвільних документів

Приготування:

  1. Ретельно промиваємо м’ясо, потім промокаємо його паперовим рушником і готуємо спеції.
  2. Готуємо маринад: в масло закидаємо спеції: гірчиця, сіль, перець, прованські трави, часник і добре перемішуємо.
  3. Натираємо м’ясо маринадом з усіх боків рівномірним шаром.
  4. Загортаємо приготоване м’ясо у фольгу і ставимо на 5 годин в холодильник.
  5. Через 5 годин дістаємо з холодильника і загортаємо в кілька шарів фольги.
  6. Ставимо в розігріту до 180 градусів духовку на 3-4 години
  7. За півгодини до кінця відкриваємо фольгу і поливаємо жиром з фольги і залишаємо в духовці поки верхівка запече.
  8. Знову загортаємо фольгу і прибираємо м’ясо на півдня в холодильник.
  9. По закінченню цього терміну буженина готова до вживання.

Смачного!

Ми вдячні вам, що чиитаєте нас!

Не вдається скопіювати.