Курячі рулетики з грибами і сиром. Смачна прикраса святкового столу
Простий, але смачний рецепт. Для економії часу, вибирайте куряче філе або грудку.
Повідомляє miysvit.pp.ua, із посиланням на mandarynka.com.ua
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- грудка куряча – 600 г;
- печериці – 250 г;
- часник – 2 зубчики;
- зелень за смаком;
- яйця перепелині – 6 шт;
- сир – 100 г;
- сіль за смаком, перець;
- олія.
Процес приготування
Філе відбиваємо в великий пласт і заправляємо сіллю, спеціями за смаком і перцем, залишаємо маринуватися на 20 хвилин. Можна поставити в холодильник на 1 годину.
Гриби ріжемо тонкими пластинами і обсмажуємо на олії до готовності, додаємо нарізані часник і зелень, солимо і перчимо до смаку.
Сир тремо на дрібній тертці.
На одне відбите філе викладаємо половинку грибної начинки, розрівнюємо. Викладаємо в ряд 3 зварених перепелиних яйця і половину тертого сиру. Звертаємо рулет і фіксуємо його зубочисткою.
Таким же чином робимо і другий рулет.
Духовку розігріваємо до 200 градусів, рулети викладаємо у форму і запікаємо 30 – 35 хвилин.
Курячі рулетики з грибами і сиром. Смачна прикраса святкового столу.