Курячі рулетики з грибами і сиром. Смачна прикраса святкового столу

Простий, але смачний рецепт. Для економії часу, вибирайте куряче філе або грудку.

Повідомляє miysvit.pp.ua, із посиланням на mandarynka.com.ua

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • грудка куряча – 600 г;
  • печериці – 250 г;
  • часник – 2 зубчики;
  • зелень за смаком;
  • яйця перепелині – 6 шт;
  • сир – 100 г;
  • сіль за смаком, перець;
  • олія.

Процес приготування

Філе відбиваємо в великий пласт і заправляємо сіллю, спеціями за смаком і перцем, залишаємо маринуватися на 20 хвилин. Можна поставити в холодильник на 1 годину.

Гриби ріжемо тонкими пластинами і обсмажуємо на олії до готовності, додаємо нарізані часник і зелень, солимо і перчимо до смаку.

Сир тремо на дрібній тертці.

На одне відбите філе викладаємо половинку грибної начинки, розрівнюємо. Викладаємо в ряд 3 зварених перепелиних яйця і половину тертого сиру. Звертаємо рулет і фіксуємо його зубочисткою.

Таким же чином робимо і другий рулет.

Духовку розігріваємо до 200 градусів, рулети викладаємо у форму і запікаємо 30 – 35 хвилин.

Курячі рулетики з грибами і сиром. Смачна прикраса святкового столу.