ГОТУЄТЕ ВЕРШКОВИЙ СУП З ЛОСОСЕМ? ЯКЩО НІ – ТО ДАРМА! ЇСТИ ЙОГО – РАЙСЬКА НАСОЛОДА, БО СМАК НЕПЕРЕВЕРШЕНИЙ!
Вершковий суп з лососем
Дуже ситний, смачний і корисний суп з лосося буде до речі в холодний зимовий день. Для його приготування вам знадобляться філе лосося, картопля, цибуля порей, вершки, масло, спеції.
Повідомляє miysvit.pp.ua, із посиланням на ibilingua.com
Інгредієнти
- Суповий набір з риби – 1 шт.
- Вода – 2 л
- Лавровий лист – 1 шт.
- Перець горошком – 5 шт.
- Філе лосося – 300 г
- Лук-порей – 1 шт.
- Картопля – 2-3 шт.
- Морква – 1 шт.
- Вершкове масло – 2 ст.л.
- Вершки – 200 мл
- Сіль, перець – за смаком
- Кріп – за смаком
Спосіб приготування
Підготовлений суповий набір з риби (голова, хвіст, шкіра, плавники, хребет) викладаємо в каструлю і заливаємо водою.
Додаємо лавровий лист, перець горошком і варимо 30 хвилин.
Після цього бульйон проціджуємо, а рибу відокремлюємо від кісток.
У проціджений бульйон, доведений до кипіння, кладемо нарізану кубиками картоплю.
Цибулю і моркву дрібно нарізаємо, припускаємо у сковороді на вершковому маслі, потім додаємо в суп.
Кладемо в каструлю з супом шматочки риби, зняті з кісток, і сире рибне філе, нарізане великими кубиками.
Готуємо ще 3-5 хвилин. Після цього вливаємо вершки, доводимо до кипіння і знімаємо з вогню.
Посипаємо свіжим кропом і подаємо суп разом з житнім хлібом.
Смачного!