ГОТУЄТЕ ВЕРШКОВИЙ СУП З ЛОСОСЕМ? ЯКЩО НІ – ТО ДАРМА! ЇСТИ ЙОГО – РАЙСЬКА НАСОЛОДА, БО СМАК НЕПЕРЕВЕРШЕНИЙ!

Вершковий суп з лососем

Дуже ситний, смачний і корисний суп з лосося буде  до речі в холодний зимовий день. Для його приготування вам знадобляться філе лосося, картопля, цибуля порей, вершки, масло, спеції.

Повідомляє miysvit.pp.ua, із посиланням на ibilingua.com

Інгредієнти

  • Суповий набір з риби – 1 шт.
  • Вода – 2 л
  • Лавровий лист – 1 шт.
  • Перець горошком – 5 шт.
  • Філе лосося – 300 г
  • Лук-порей – 1 шт.
  • Картопля – 2-3 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Вершкове масло – 2 ст.л.
  • Вершки – 200 мл
  • Сіль, перець – за смаком
  • Кріп – за смаком

Спосіб приготування

Підготовлений суповий набір з риби (голова, хвіст, шкіра, плавники, хребет) викладаємо в каструлю і заливаємо водою.

Додаємо лавровий лист, перець горошком і варимо 30 хвилин.

Після цього бульйон проціджуємо, а рибу відокремлюємо від кісток.

У проціджений бульйон, доведений до кипіння, кладемо нарізану кубиками картоплю.

Цибулю і моркву дрібно нарізаємо, припускаємо у сковороді на вершковому маслі, потім додаємо в суп.

Кладемо в каструлю з супом шматочки риби, зняті з кісток, і сире рибне філе, нарізане великими кубиками.

Готуємо ще 3-5 хвилин. Після цього вливаємо вершки, доводимо до кипіння і знімаємо з вогню.

Посипаємо свіжим кропом і подаємо суп разом з житнім хлібом.

Смачного!