Рецепт пишного бісквіта на кефірі. Навіть новачкові не складно його приготувати!

Цікавий і смачний рецепт порадує об’ємним і повітряним коржем, а приготування простотою і швидкістю!

Повідомляє miysvit.pp.ua, із посиланням на mandarynka.com.ua

Компоненти:

  • борошно (3 склянки);
  • олія рослинна – 30 мл або 2 ст.л .;
  • яйце – 2 шт .;
  • сода – рівно столова ложка, без гірки;
  • кефір – 500 мл .;
  • цукор – 1,5-2 склянки;

Етапи приготування

У глибоку тарілку виливаємо весь об’єм кефіру і додаємо соду. Через 1,5 хвилини додаємо цукор і борошно. Перемішуємо. Наступним етапом стане додавання яєць і рослинної олії. Якщо бісквіт планується використовувати для виготовлення торта із солодким кремом, об’єм цукру необхідно скорегувати (зменшити кількість).

Суміш добре збиваємо, повинна вийти пишна, однорідна суміш.

Тісто виливаємо в деко і готуємо при температурі 180 С градусів. Готовність перевіряємо протикаючи корж дерев’яною паличкою / зубочисткою.

Коржі за цим рецептом гарні для виготовлення тортів з кремом, а також просто у вигляді смачної випічки до чаю. Смачного!