Три основних правила для смажених карасів від професійного технолога
Про такий рецепт приготування карася, Ви навряд чи чули. Отож вперед донових знань.
Професійний технолог Raf Jangilan дав ще одну порада, як приготувати карасів ще смачніше.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами “Домашня кухня”
Тут є три правила:
- Багато рослинного масла
- Панірування
- Дуже часті розрізи по хребту
Карасі виходять з хрусткою скоринкою і найніжним безкістковим м’ясом всередині, як на тому фото.
Краса ж! Точніше, смакота)
Вибачте за расфокус.
Як готувати:
Рибу почистити, промити. Візміть карасів невеликого розміру, щоб вони приготувалися швидко. Зробити по хребту дуже часті розрізи, посолити і поперчити.
Чим частіше надрізи, тим краще.
Добре запанірувати. Не шкодуйте борошна або сухарів. Рясно обсипати рибу зовні і зсередини.
Можна брати борошно або сухарі.
У розігрітій олії обсмажити з двох сторін по утворення міцної скоринки.
Кукурудзяне борошно перетворюється в панцир.
Масло потім можна відстояти, процідити, додати трохи свіжого і використовувати ще кілька разів.
Риба виходить прекрасною. Дрібні кісточки розчиняються, їх просто немає. Обов’язково приготуйте так.
Інгредієнти: Карасі, Кукурудзяне борошно, сіль і перець, Рослинна олія.