Особливий спосіб закручування голубців за новим методом (Відео)
В коджому домі мамуся чи бабуся готує голубці. Про цю страву відомо вже давно, але в цій статті, ми хочем вам запропонувати особливий спосіб закручування голубців.
Сьогодні приготуєм голубці з гречаною крупою. Гречку добре промиваєм і заливаєм окропом. Солим, доводим до кипіння і варимо одну-дві хвилини. Знімаєм з вогню. І через 4-5 хвилин зливаєм воду. Доводити до готовності гречку не потрібно!
Про це пише Мій Світ, за матеріалами “Кухня на виворіт”
Куряче філе подрібнюєм в блендері і змішуєм з гречкою. Можна взяти будь-який фарш або замінити м’ясо на гриби (вийде не менш смачно). Сіль і чорний перець додаєм за смаком.
Капусту заздалегідь підготувлюємо. Можна відварити звичайним способом, але в нашому випадку використовували спосіб приготування капусти для голубців в духовці. Розрізаєм листя навпіл і вирізаєм тверду частину.
Викладаю начинку. Ось так по краю.
І повертаю. Трубочкою …
Потім калачиком.
У відео більш наочно показано, як їх скручувати. Там же, до речі, ще 4 рецепта голубців (пісні з грибами, голубці з пекінської капусти з цікавою начинкою, ліниві голубці і дуже ліниві). Подивіться – вам сподобається!
Напевно, що такий спосіб згортання голубців не швидше, ніж той, до якого ми звикли, але виглядає цікаво. І на святковому столі такі голубці привертають більше уваги))
На дно сотейника викладаєм кілька листків капусти. І голубці.
Лук нарізаєм дрібно і обсмажуєм на олії до прозорості. Додаєм натерту моркву, обсмажуєм ще 4-5 хвилин і додаєм томатний сік. На повільному вогні тушим ще кілька хвилин. Заливаєм цією заливкою голубці. Додаєм ще склянку окропу і тушим на самому повільному вогні до готовності (залежить від капусти). Іноді достатньо 20 хвилин, а іноді тушиться близько години.
Подаєм зі сметаною. Це дуже смачно!
ІНГРЕДІЄНТИ:
• Капуста
• Куряче філе – 500 г
• Гречана крупа – 160 г
• Цибуля – 1 шт.
• Морква – 1 шт.
• Томатний сік – 2 склянки
• Перець чорний молотий
• Сіль