Готуємо найсмачніший салат на святковий стіл
Рецепт салату “Білий принц”, який завджи змітаю зі столу першим. Приготуйте вдома оодин раз, і будете завжди його готувати.
Хочемо поділитися з вами рецептом досить смачного листкового салату до святкового столу. Виходить він ситним за рахунок наявності картоплі, шинки і яєць. І не має нудотного смаку, адже мариновані печериці надають йому приємну пікантну нотку.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Публікація
Салат має багато гранний смак, красиво виглядає і прекрасно підійде для святкового столу.
Необхідні інгредієнти:
• 1 велика картоплина;
• 3 курячих яйця;
• зелена цибуля;
• 200 грам маринованих шампіньйонів;
• 150 грам шинки;
• 1 відварна морква;
• 1 відварна морква;
• 100 грам майонезу;
• 2 плавлених сирка.
Процес приготування
На тарілку встановлюємо рознімне кільце для салатів.
Картоплю очищаємо, натираємо на тертці і викладаємо першим шаром в кільце. Ущільнюємо її ложкою і промазуємо майонезом.
Зелену цибулю промиваємо, нарізаємо дрібними шматочками і викладаємо зверху на шар з картоплі. Зверху робимо майонезну сіточку.
Відварені яйця очищаємо і натираємо зверху на зелену цибулю, вирівнюємо акуратно і промазуємо майонезом.
Мариновані печериці нарізаємо дрібними шматочками і викладаємо зверху на шар з яєць. Їх також промазуємо майонезом.
Відварену моркву очищаємо і натираємо зверху на гриби, змащуємо майонезом.
Підготовлену шинку нарізаємо дрібними кубиками і викладаємо наступним шаром, змащуємо майонезом.
Зверху на шинку натираємо плавлені сирки. Щоб це робилося легше, покладіть сирки заздалегідь на 10 хвилин в морозильну камеру.
Готовий салат ставимо в холодильник і залишаємо на 2-3 години.
Все, можна подавати до столу. Смачного!