Горіховий торт за 10 хвилин, разом з випіканням коржів. Це дуже смачно і швидко
Дуже швидкий десерт, який ви приготуєте максимум за 10 хвилин разом з випіканням коржів. Зате тортик вийде дуже смачним, ніжним та низько калорійним, оскільки в ньому відсутнє борошно. Побалуйте себе та своїх рідних чудовим десертом!
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Доброта
Інгредієнти:
Згущене молоко 250 гр.;
Курячі яйця 3 шт.;
Цукор пісок 80 гр.;
Волоські горіхи 200 гр.;
Сметана жирна 3 ст. л.;
Пекарський порошок 1 ч. л.;
Вершкове масло.
Спосіб приготування:
Обсмажте горіхи на пательні без олії, охолодіть та подрібніть за допомогою блендера.
У миску розбийте яйця, засипте цукром та збийте до однорідної консистенції.
Всипте подрібнені горіхи, пекарський порошок та ще раз збийте. Тісто має вийти рідким.
Термостійку форму змастіть вершковим маслом. Перелийте в неї горіхове тісто та випікайте в мікрохвильовій печі при найбільшій потужності на протязі п’яти хвилин.
Згущене молоко об’єднайте зі сметаною та добре збийте міксером, щоб збільшилось мінімум у два рази.
Спечений бісквіт розріжте на 3 або 4 тонких коржі та промажте кожен кремом.
Зберіть в один цілий торт, верхівку та боки теж змастіть кремом. Посипте горішками для прикраси.
Смачного!