Хрусткі та смачні крабові палички. Гарний рецепт давно забутої закуски
Любите експериментувати й дивувати родичів та друзів кулінарними витворами? Мерщій записуйте рецепт, він економний фінансово, смачний та легкий в приготуванні. Ваші гості залишаться задоволеними.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Улюблена
Інгредієнти:
Сир твердий – 200 гр.;
Крабові палички – 15 шт.;
Яйця – 2 шт.;
Борошно – 3 ст. л.;
Сіль кухонна;
Перець мелений;
Соус соєвий – 1 ст. л.;
Молоко – 3 ст. л.;
Олія для смаження.
Спосіб приготування:
Наріжте сир тонкими лініями довжиною з розмір крабової палички, а товщиною 4-6 мм, далі наріжте на скибочки такої ж товщини.
Обережно розгорніть крабові палички, поклавши в середину сир та загорніть назад. (Бажано використовувати охолоджені крабові палички, перед тим як розгорнути палички занурте їх в теплу воду на 10 секунд).
Візьміть яйця, сіль та перець за вашим уподобаннями, молоко, борошно, соєвий соус та все ретельно змішайте до однорідної маси.
Занурте палички в кляр та викладіть на пательню.
Смажте палички на середньому вогні, попередньо розігрівши гарно пательню, по 1,5-2 хвилині з обох боків.
Все так просто, швиденько спробуйте приготувати таку страву. Вам неодмінно сподобається.
Смачного!