Солодка ковбаска до чаю. Смак давно забутого дитинства
Десерт, який кожна людина пам’ятає з дитинства. Цей десерт буде танути у роті та нагадувати вам про приємні часи. Какао, печиво, ви, мабуть, здогадались що це за десерт – звичайно чайна ковбаса.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Улюблена
Для приготування нам знадобиться:
Вершкове масло 200 гр;
Какао 2 ст. л.;
Пісочне печиво 600 гр;
Молоко ½ склянки;
Цукор 1 склянка.
Спосіб приготування:
Візьміть печиво та подрібніть його в блендері або руками.
Цукор перемішайте з какао.
Розтопіть вершкове масло, додайте молоко й суміш какао з цукром, на паровій бані помішуючи розтопіть всю суміш, поки не розчиниться цукор.
Зніміть суміш з водяної бані та додайте печиво, перемішайте.
Тісто викладіть на харчову плівку, закрутіть у формі ковбаски та залиште в холодильнику мінімум на 6 годин.
До столу подавати нарізаною тоненькими шматочками.
Не бійтесь експериментувати та додавати щось своє, удосконалювати рецепт. Наприклад, можна додати родзинки, арахіс, мигдаль, кунжут…