Піца на сковороді за пару хвилин. Готується дуже швидко, а смак – неперевершений!
Піцу люблять всі, але вона довго готується. Спершу треба випікати коржі, потім робити начинку.
Запропонуємо рецепт, який переверне ваше уявлення про приготування піци. Готується дуже швидко, а смак – неперевершений!
Про це пише Мій Світ, за матеріалами bbcccnn.org
Інгредієнти для приготування:
Готуємо тісто:
сметана – 2 ст. л.; яйце – 1 шт.; борошно – 5 ст. л.; майонез – 2 ст. л.; сіль;
Готуємо начинку:
ковбаса (або шинка); майонез; твердий сир; томатна паста; рослинне масло; зелень .
Приготування:
Змішати всі інгредієнти для тіста.
Рідку суміш влити на сковорідку, змащену олією.
Через 2-3 хвилини млинець змастити томатною пастою.
Додати ковбасу чи шинку, полити майонезом.
Прикрасити порізаною зеленню та потертим сиром.
Накрити сковорідку, на повільному вогні готувати до рум’яності млинця.
Смачного!