20 шикарних варіантів, як оформити м’ясну нарізку
Скільки б гарячих страв не планувалося подати до святкового столу, але холодна закуска обов’язково повинна бути. А що ж найбільше люблять гості? Звичайно ж, ароматну м’ясну нарізку, яку можна і на бутерброд покласти, і так, разом з картоплею поїсти. Загалом, нарізка — незамінна річ на святковому столі.
При цьому подавати її слід на найкрасивішому посуді, треба шикарно прикрасити і естетично викласти. Але як це зробити, коли ковбас і м’яса безліч видів, та ще й овочів потрібно додати для яскравості? Як все вмістити?
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Пошепки
Сьогодні ми покажемо вам 20 варіантів оформлення м’ясних нарізок. Вони досить прості у виконанні і при цьому виглядають фантастично красиво.
Ви можете зробити троянду з ковбаси або цікаві рулетики-канапе.
А як щодо яскравого букета з м’яса і овочів? Виглядає божественно! Так і хочеться все спробувати!
Також можна скласти м’ясні продукти по сортах і надати їм незвичайний вигляд. Єдине обмеження тут — ваша власна фантазія.
Не бійтеся додавати в нарізки фрукти — ананаси і яблука чудово поєднуються з м’ясом. А ще вони додадуть яскравості і апетитності страві.
Господині, не забувайте ще про свіжу зелень — ароматні пучки кропу або петрушки не тільки створять мальовничий вид, а й заманять гостей своїм соковитим запахом.
Крім м’яса на тарілці може бути сир різних сортів, а ще оливки або маслини. Такі варіанти закуски припадуть до смаку будь-якому гостю.
А ви вже вибрали свій святковий варіант? Ніщо не заважає вам створити власний шедевр!
Експериментуйте, пробуйте, проявляйте фантазію! Прикрашайте свій стіл незвичайними закусками.
Пам’ятайте, що розмір не має значення. Робіть ставку на різноманітність і красиве оформлення! Гості обов’язково оцінять ваші старання!