Сирні галушки за рецептом моєї матусі: пухкі м’які і апетитні. Відмовитись просто неможливо

Сирні галушки за рецептом моєї матусі:  пухкі м’які і апетитні. Відмовитись просто неможливо.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Інтермаріум

Складові:

  • Сир – 500 г
  • Яйця – 1-2 шт.
  • Цукор (за бажанням) – 2-3 ст. л.
  • Борошно – 1-1,5 склянки
  • Масло вершкове – 3 ст. л.
  • Сметана – за смаком
  • Сіль – 1 щіпка

Приготування:

Домашній сир гарненько протерти через сито

Додаємо яйця, цукор (за бажанням), розтоплене вершкове масло, сіль. Все це добре перемішуємо.

До отриманої маси всипати просіяне борошно і замісити сирне тісто.

Сирне тісто викладаємо на посипаний борошном стіл і розрізаємона 2 рівні частини.

З кожної частини формуємо тонку ковбаску, злегка приплюснути, розрізаємо на невеликі шматочки.

Ледачі вареники опустити в підсолений окріп і варити, поки вони не спливуть на поверхню.

Подавати зі сметаною.

Смачного!!!

Не вдається скопіювати.