А ви коли-небудь готували такі голубці? Я, коли вичитала в інтернеті, здивувалася, та коли спробувала приготувати, моєму здивуванню не було меж. Такі смачні ПІСНІ голубці, для мене, просто знахідка!
А ви коли-небудь готували такі голубці? Я, коли вичитала в інтернеті, здивувалася, та коли спробувала приготувати, моєму здивуванню не було меж. Такі смачні ПІСНІ голубці, для мене, просто знахідка!
Готуйте з любов’ю та будьте здоровенькі!
Про це пише Мій Світ, за матеріалами ibilingua.com
Вам знадобиться:
- Капуста білокачанна 1 шт.;
- Крупа пшоняна 1 стакан;
- Гриби будь-які 200 гр.;
- Морква 1 шт.;
- Ріпчаста цибуля 1 шт.;
- Олія 2 ст. л.;
- Морська сіль;
- Лавровий лист 1-2 шт.;
- Перець чорний горошок 8-10 шт.
Готуємо так:
Підготуйте капусту, як зазвичай, коли готуєте голубці.
Зваріть пшоняну кашу до напівготовності.
Обсмажте гриби на сковороді, додайте подрібнену цибулю та моркву, посоліть і все добре перемішайте.
Загорніть в капустяне листя начинку у вигляді конвертиків і складіть в каструлю.
Налийте зверху близько 1,5-2 склянок води, соус зі смаженої цибулі з томатною пастою і тушкуйте голубці хвилин 30 на повільному вогні. Спеції додайте по своєму смаку.
Неймовірної смакоти голубці – готові!
Смачного вам, дорогі друзі!