А ви коли-небудь готували такі голубці? Я, коли вичитала в інтернеті, здивувалася, та коли спробувала приготувати, моєму здивуванню не було меж. Такі смачні ПІСНІ голубці, для мене, просто знахідка!

А ви коли-небудь готували такі голубці? Я, коли вичитала в інтернеті, здивувалася, та коли спробувала приготувати, моєму здивуванню не було меж. Такі смачні ПІСНІ голубці, для мене, просто знахідка!

Готуйте з любов’ю та будьте здоровенькі!

Про це пише Мій Світ, за матеріалами ibilingua.com

Вам знадобиться:

  • Капуста білокачанна 1 шт.;
  • Крупа пшоняна 1 стакан;
  • Гриби будь-які 200 гр.;
  • Морква 1 шт.;
  • Ріпчаста цибуля 1 шт.;
  • Олія 2 ст. л.;
  • Морська сіль;
  • Лавровий лист 1-2 шт.;
  • Перець чорний горошок 8-10 шт.

Готуємо так:

Підготуйте капусту, як зазвичай, коли готуєте голубці.

Зваріть пшоняну кашу до напівготовності.

Обсмажте гриби на сковороді, додайте подрібнену цибулю та моркву, посоліть і все добре перемішайте.

Загорніть в капустяне листя начинку у вигляді конвертиків і складіть в каструлю.

Налийте зверху близько 1,5-2 склянок води, соус зі смаженої цибулі з томатною пастою і тушкуйте голубці хвилин 30 на повільному вогні. Спеції додайте по своєму смаку.

Неймовірної смакоти голубці – готові!

Смачного вам, дорогі друзі!

Не вдається скопіювати.