ЗАПЕЧЕНА СКУМБРІЯ З ПАПРИКОЮ І ЧАСНИКОМ
Запечена скумбрія з паприкою і часником – це щось. Виходить дуже оригінальний смак.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Інтермаріум
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- скумбрія, 2 шт.
- сіль, 1 ч.л.
- часник, 3 зубчики.
- паприка солодка, 1 ч.л.
- олія оливкова, 2 ст.л.
Як готувати:
- Рибу очищаємо від нутрощів і плавників. Промиваємо і поділяємо тушку на філе.
- Змішуємо сіль з подрібненим часником, вливаємо олію будь-яку, додаємо паприку, все добре перемішуємо.
- Тепер змащуємо 4 шматочки філе цієї заправкою, загортаємо в харчову плівку або пергамент і ставимо в холодильник на 3 – 4 години. Чим довше вона буде маринуватися, тим смачнішою вийде риба.
- Деко застилаємо пергаментом, викладаємо філе і ставимо в духовку, розігріту до 220 градусів на 15 хвилин.
- Виймаємо рибку і подаємо її з картопляним пюре або відвареним рисом.
Як варіант, ви можете зробити з такою ароматною і запеченою рибою навіть всім відомий салат «мімоза» і отримаєте незабутній смак. Охолоджену і порізану на шматочки скумбрію, додаємо шаром в салат і даємо йому настоятися декілька годин. Це насправді смачно.