Мало хто готує так картоплю. Часто готую на вечерю чи обід

Запечена картопля з грибами та сиром – це дуже смачна і ароматна страва. Така запіканка готується швидко і просто.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • картопля – 400 г;
  • гриби – 200 г;
  • яйця – 5 шт;
  • цибуля – 1 шт;
  • молоко – 500 мл;
  • сир – 100 г;
  • часник – 2-3 зубчики;
  • сіль, перець і спеції за смаком;
  • олія рослинна.

Процес приготування картоплі

Картоплю ріжемо дрібними кубиками, цибулю і гриби також дрібно ріжемо.

Картоплю обсмажуємо 5 – 7 хвилин на сковороді в олії, потім додаємо цибулю і гриби, обсмажуємо хвилин 5, солимо, додаємо подрібнений часник і знімаємо з вогню.

Яйця збиваємо з молоком.

Картопляну масу викладаємо у форму для запікання, заливаємо збитими яйцями.

Духовку розігріваємо до 190 градусів і запікаємо 15 хвилин, потім виймаємо. Посипаємо тертим сиром і ще запікаємо 10 – 15 хвилин.

Мало хто готує так картоплю. Часто готую на вечерю чи обід

Не вдається скопіювати.