Мало хто готує так картоплю. Часто готую на вечерю чи обід
Запечена картопля з грибами та сиром – це дуже смачна і ароматна страва. Така запіканка готується швидко і просто.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- картопля – 400 г;
- гриби – 200 г;
- яйця – 5 шт;
- цибуля – 1 шт;
- молоко – 500 мл;
- сир – 100 г;
- часник – 2-3 зубчики;
- сіль, перець і спеції за смаком;
- олія рослинна.
Процес приготування картоплі
Картоплю ріжемо дрібними кубиками, цибулю і гриби також дрібно ріжемо.
Картоплю обсмажуємо 5 – 7 хвилин на сковороді в олії, потім додаємо цибулю і гриби, обсмажуємо хвилин 5, солимо, додаємо подрібнений часник і знімаємо з вогню.
Яйця збиваємо з молоком.
Картопляну масу викладаємо у форму для запікання, заливаємо збитими яйцями.
Духовку розігріваємо до 190 градусів і запікаємо 15 хвилин, потім виймаємо. Посипаємо тертим сиром і ще запікаємо 10 – 15 хвилин.