Вафельні трубочки на сковорідці: покроковий рецепт. Нічого простішого і смачнішого ви ще не їли!
Багато господинь хваляться вафельними трубочками, приготованими в вафельниці. Дивлюся на них і думаю: «Але ж мої вафлі нічим не гірші, хоча вафельниці у мене ніколи не було».
Готую по-старому, на сковороді, без всяких там прибамбасів.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами ibilingua.com
Вафлі виходять хрусткі і смачні. Готуються просто на сковороді, та й інгредієнти завжди знайдуться під рукою.
Інгредієнти:
- 3 яйця
- 150 г цукру
- 100 мл молока
- 200 г борошна
- 100 г вершкового масла
- щіпка ваніліну
- дрібка солі
Приготування:
Збий яйця з цукром, щоб вийшла пишна маса. Додай до неї молоко, ваніль, дрібку солі. Розтопи вершкове масло. Додай тепле масло в суміш. Ще раз гарненько збий все міксером.
Просій борошно, потроху додавай його в тісто, не перестаючи збивати. Тісто має вийти однорідним, без грудочок.
Суху сковорідку постав на маленький вогонь. Візьми одну, максимум півтори ложки тіста і розподіли тонким шаром по сковорідці. Обсмаж з двох сторін по дві хвилини.
Гарячі вафлі швидко зверни в трубочку. Коли вони охолонуть, наповни їх будь-яким кремом. Мені найбільше до смаку вафельні трубочки зі згущеним молоком.