Солодкі та хрусткі мариновані огірочки по-угорськи
Хочемо поділитися з вами смачним рецептом приготування маринованих огірків по-угорськи.
За смаком вони схожі на знамениті огірочки “Верес”, “Бондюель” солодкі та хрусткі рекомендую приготувати! Можна приготувати так і кабачки!
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Наука правди
Інгредієнти:
На 1 л банку:
- 5 шт запашного перцю горошком;
- 5 шт чорний перець горошком;
- 2 гвоздики;
- 1 ч. л. насіння гірчиці;
- 500 г огірків (маленькі).
Маринад (на 2 л банки):
- 850 мл води;
- 30 г солі (1 ст. л з верхом);
- 175 г цукру (7 ст. л);
- 150 г оцту 9%;
Приготування:
На дно літрової баночки покласти спеції, потім огірочки. Зварити маринад, залити банки і поставити стерилізувати, на 7-10 хвилин з моменту закипання.
Закатати, укутати. Готово!
Смачного!