Рецепт знахідка. Такі гарячі бутерброди готую щотижня
Прості і смачні гарячі бутерброди відмінно підходять в якості перекусу, обіду або вечері. Це один із самих бюджетних варіантів страви.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- батон;
- цибуля – 1 шт;
- картопля – 3 шт;
- яйця – 2 шт;
- часник – 2-3 зубчики.
Батон можна використовувати черствий, не обов’язково купувати свіжий.
Цибулю натираємо на дрібній тертці в кашку.
Картоплю також натираємо на дрібній тертці, віджимаємо сік, щоб маса не була рідкою.
Розігріваємо олію.
Цибулю змішуємо з картопляною масою і добре все вимішуємо. Додаємо 2 зубчики часнику, пропущених через прес.
Масу змішуємо з яйцями і перемішуємо, солимо і перчимо до смаку. Не забудьте про свіжу або сушену зелень і додайте спеції за смаком.
Батон ріжемо не товста скибочками.
Викладати не тонким шаром масу на одну сторону батона і викладаємо масою вниз на сковороду. Зверху на скибочку батона викладаємо шар картопляної маси. Як тільки одна сторона стала рум’яною, перевертаємо і обсмажуємо другу сторону.