Скумбрія в банці — смачна і бюджетна страва

Скумбрія в банці в духовці — це дуже смачно. Без перебільшення, страва, яка підкорить всіх. Не питайте, чому у банці. Навіть якщо ви пробували таку рибку в казанку робити, знайте, що в банці виявиться смачніше. Так що всім радимо приготувати, ви не пошкодуєте ні на одну хвилину.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Ukr.Media.

Інгредієнти:

(на літрову банку)

2 скумбрії середні;

морква;

цибулина;

соняшникова олія — 2 ст. л.;

4 шт. перцю горошку;

два лаврові листки;

сіль.

Скумбрія в банці: як приготувати смачну страву

Підготуйте рибу перед приготуванням. Якщо у вас заморожена скумбрія, розморозьте її, видаліть нутрощі, відріжте плавники, хвіст, голову, і наріжте скумбрію порційними шматочками.

Цибулю наріжте кубиками, моркву очистіть і натріть на крупній тертці.

Рибку посоліть і поперчіть. Викладіть рибу в банку. перекладаючи її овочами.

Додайте перець горошком, лавровий лист, залийте рибку соняшниковою олією.

Банку накрийте фольгою.

Поставте банку на деко і відправте в холодну духовку. Потім закрийте духовку нагрійте до 200 градусів і запікайте 35-40 хвилин.

Такий спосіб приготування скумбрії є простим і дуже смачним. Таким, що навіть починаюча господиня або молодий холостяк впорається.

Приємного апетиту!

Не вдається скопіювати.