Скумбрія в банці — смачна і бюджетна страва
Скумбрія в банці в духовці — це дуже смачно. Без перебільшення, страва, яка підкорить всіх. Не питайте, чому у банці. Навіть якщо ви пробували таку рибку в казанку робити, знайте, що в банці виявиться смачніше. Так що всім радимо приготувати, ви не пошкодуєте ні на одну хвилину.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Ukr.Media.
Інгредієнти:
(на літрову банку)
2 скумбрії середні;
морква;
цибулина;
соняшникова олія — 2 ст. л.;
4 шт. перцю горошку;
два лаврові листки;
сіль.
Скумбрія в банці: як приготувати смачну страву
Підготуйте рибу перед приготуванням. Якщо у вас заморожена скумбрія, розморозьте її, видаліть нутрощі, відріжте плавники, хвіст, голову, і наріжте скумбрію порційними шматочками.
Цибулю наріжте кубиками, моркву очистіть і натріть на крупній тертці.
Рибку посоліть і поперчіть. Викладіть рибу в банку. перекладаючи її овочами.
Додайте перець горошком, лавровий лист, залийте рибку соняшниковою олією.
Банку накрийте фольгою.
Поставте банку на деко і відправте в холодну духовку. Потім закрийте духовку нагрійте до 200 градусів і запікайте 35-40 хвилин.
Такий спосіб приготування скумбрії є простим і дуже смачним. Таким, що навіть починаюча господиня або молодий холостяк впорається.
Приємного апетиту!