Швидко і просто: тримайте рецепт ароматнного розсипчастого печива
Печиво з манки виходить красивим і золотистим на вигляд. Воно виділяє дивовижний цитрусовий аромат завдяки додаванню в тісто цедри апельсина. Оскільки готується таке печиво просто і швидко, його можна спекти і перед приходом гостей. Ласощі для всієї сім’ї.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Публікація
Інгредієнти:
- Крупа манна — 600 г
- Молоко — 200 мл
- Цукор — 140 г
- Олія — 120 мл
- Яйце — 1 шт.
- Розпушувач — 1 ч. л.
- Ванільний цукор — 1 ч. л.
- Апельсинова цедра — 15 г
Приготування:
Змішайте яйце, цукор і рослинну олію в глибокій місткості.
Потім додаємо молоко та збиваємо до однорідності.
До суміші додаємо половину манної крупи та апельсинову цедру, ретельно перемішуємо.
Після цього всипаємо решту манки, ванільний цукор і розпушувач.
Всі інгредієнти перемішуємо ложкою та замішуємо тісто.
Накриваємо миску рушником та залишаємо на 1 годину.
Ділимо тісто на шматки та формуємо кульки.
Кожну кульку обвалюємо в манній крупі або цукровій пудрі й формуємо руками печиво.
Застеляємо деко пергаментом та викладаємо печиво.
Випікаємо при 180 градусах 30 хвилин.
Подаємо на стіл після охолодження.
Смачного!