З нетерпінням чекаю появи перших кабачків аби почати готувати цей ніжний рулет. Готтую ледь не щодня змінюючи начинки . Смакота
З нетерпінням чекаю появи перших кабачків аби почати готувати цей ніжний рулет. Готтую ледь не щодня змінюючи начинки . Смакота.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Інтермаріум
складові
- кабачок 2 шт.
- яйця 3 шт.
- цибуля 1 шт.
- борошно 1 склянка
- сіль перець
- сир 200 гр
- часник 2 зубчики
- зелень 1 пучок
- майонез
Спосіб приготування
Кабачок чистимо, тремо на крупній тертці, додаємо дрібно порізану цибулю, яйця, просіяне борошно, сіль, перець. Добре перемішуємо.
Отриману масу викладаємо тонким шаром в прямокутну форму на фольгу і запікаємо в розігрітій до 180 градусів духовці 20-30 хвилин.
Готуємо начинку: сир трем на тертці, додаємо дрібно порізану зелень, пропущений через прес часник, майонез. Добре перемішуємо.
Дістаємо з духовки запечений корж з кабачків, охолоджуємо, акуратно викладаємо начинку, потім звертаємо рулетом використовуючи для підняття і згортання коржа фольгу.
Рулет з кабачка ріжемо скибочками і подаємо до столу.
Смачного!