Вперше на гостині скуштувала! Доки все з тарілочки не виїла, не заспокоїлась. Це справді дуже смачно. Печериці в хрусткому клярі
Вперше на гостині скуштувала! Доки все з тарілочки не виїла, не заспокоїлась. Це справді дуже смачно. Печериці в хрусткому клярі.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Інтермаріум
Складові:
- печериці – 300 гр .
- борошно – 2 – 3 ст. л .
- панірувальні сухарі – 3 ст. л .
- часник – 2 зубчики
- соєвий соус – 1 ст. л. (за бажанням)
- сіль, перець, спеції; соняшникова олія для смаження
Приготування:
Гриби краще обирати не надто великих розмірів. Печериці гарно вимиваємо і трохи просушуємо.
Готуємо кляр:
Змішуємо борошно, соєвий соус, подрібнений часник, воду до консистенції негустої сметани. Солимо і додаємо спеції за смаком.
Даємо постояти кляру 15 – 20 хвилин.
Розігріваємо сковороду з великою кількістю олії, печериці спочатку вмочуємо в кляр, потім обвалюємо у сухарях і обсмажуємо з усіх боків до золотистої скоринки.
Смачного!