Вперше на гостині скуштувала! Доки все з тарілочки не виїла, не заспокоїлась. Це справді дуже смачно. Печериці в хрусткому клярі

Вперше на гостині скуштувала! Доки все з тарілочки не виїла, не заспокоїлась. Це справді дуже смачно. Печериці в хрусткому клярі.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Інтермаріум

Складові:

  • печериці – 300 гр .
  • борошно – 2 – 3 ст. л .
  • панірувальні сухарі – 3 ст. л .
  • часник – 2 зубчики
  • соєвий соус – 1 ст. л. (за бажанням)
  • сіль, перець, спеції; соняшникова олія для смаження

Приготування:

Гриби краще обирати не надто великих розмірів. Печериці гарно вимиваємо і трохи просушуємо.

Готуємо кляр:

Змішуємо борошно, соєвий соус, подрібнений часник, воду до консистенції негустої сметани. Солимо і додаємо спеції за смаком.

Даємо постояти кляру 15 – 20 хвилин.

Розігріваємо сковороду з великою кількістю олії, печериці спочатку вмочуємо в кляр, потім обвалюємо у сухарях і обсмажуємо з усіх боків до золотистої скоринки.

Смачного!