Рецепт борощової заправки для приготування неймовірно смачного борщу
Рецепт приготування дуже смачної борщової заправки.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Наука і правда
Що необхідно:
- 3 кг. буряка на тертці;
- 3 кг. капусти нарізати;
- 1 кг. цибулі нарізати;
- 1 кг. моркви на тертці;
- 1,5 кг. червоних помідорів нарізати.
Приготування
Нарізані овочі засипати 1/2 склянки солі, 0,5 кг. цукру і залити 300 г масла, дати настоятися добу.
Потім все кип’ятити 20 хв. піісля чого додати 3/4 склянки оцту і кип’ятити ще 10 хв.
Розлити все по стерилізованих банках, закатати і поставити в тепло до повного охолодження.
Взимку просто варите бульйон, заправляєте картопелькою, трохи проварюєте і відправляєте вміст баночки, хвилин через 7-10 борщик готовий!
Смачного!