Рецепт борощової заправки для приготування неймовірно смачного борщу

Рецепт приготування дуже смачної борщової заправки.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Наука і правда

Що необхідно:

  • 3 кг. буряка на тертці;
  • 3 кг. капусти нарізати;
  • 1 кг. цибулі нарізати;
  • 1 кг. моркви на тертці;
  • 1,5 кг. червоних помідорів нарізати.

Приготування

Нарізані овочі засипати 1/2 склянки солі, 0,5 кг. цукру і залити 300 г масла, дати настоятися добу.

Потім все кип’ятити 20 хв. піісля чого додати 3/4 склянки оцту і кип’ятити ще 10 хв.

Розлити все по стерилізованих банках, закатати і поставити в тепло до повного охолодження.

Взимку просто варите бульйон, заправляєте картопелькою, трохи проварюєте і відправляєте вміст баночки, хвилин через 7-10 борщик готовий!

Смачного!